Share

 

         
обемни букви   реклама   Дрийм Принт качество
         

Външна реклама от Седем ЕООД

Рекламна агенция Седем ЕООД е на пазара от 2006 година и имаме професионален опит в областта на външната  и вътрешната реклама: обемни светещи букви с неоново и LED осветление от алуминий, INOX, месинг. Неон и неонови реклами, информационни и презентационни стойки, табла и тотеми,тенти, светеща и несветеща реклама, указателни табели и надписи, системи за визуална комуникация.

 

Ние сме пълноправен член на Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи -  пълноправен член на Европейската федерация на производителите на рекламно-информационни елементи.

 

В нашия офис ще получите правилна насока каква реклама най-много  подхожда на вашия бизнес .Как правилно да изразходвате бюджета при корпоративни поръчки и от какви материали да бъде изработена рекламата. Цялостен проект, дизайнерски и конструктивен,спазващ  изискванията на наредбите на общините.

 

Разполагаме с производствена база и използваме най-модерните технологии, машини и материали  за постигане на най-задоволителните резултати. Заваръчни инструменти Fronius ,  солвентна машина Roland,триизмерна машина за рязане и гравиране King Cut, дигитален печат HP. Материали с доказано качество от 3M.

Монтажните ни екипи брандират  качествено  в цялата страна автомобили и търговски обекти. Монтират билбордове, калкани, светещи реклами, тенти,  демонтират съоръжения  с изтекъл срок на експлоатация.

 

За нас всеки клиент е важен и затова се стремим  да отговорим максимално бързо на вашите запитвания, да гарантираме високо качество и атрактивни цени, както и гаранционна и следгаранционна поддръжка.